Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2009, 01:50 AM   #7 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sitede Subliminal' in S' si Nerde?

:) kıyaslama yapılmadan anlaşılmaz böyle bişey yani kendi telkinimi mi dinleyeceğim yoksa sitedekilerini mi? ama sorun eğer kendi telkinimi yaparsam sitenin ne anlamı kalır demekse ki değildir sanırım bu bilgiyi alınca herşey bitmiyo çünkü beyinden bahsediyoruz, geliştiricek bi sistem reçetesi yok yani hepimiz aynı kalıptan çıkmadık, herkese aynı derece etki etmez aynı telkin. ama etkili olmasa bi yöntem olmasa eğer sitedeki telkinler işe yaramasa kimse de bunun üzerinde konuşmazda, sormazda indirmez de telkinleri. benim amacım kimseyle tartışmak ya da gereksiz münakaşalara girmek değil redflowers. böyle kaç kişiye dert anlatıcam ben, bu çok gereksiz zaman çalan bişey benim zamanın yok. eğer atakan bey cevap verirse verir çünkü muhatabı o, işi bilen o, sitenin kurucusu o .ben nacizane fikrimi belirtiyorum yazacağımı yazmışım soru cevaplık bişey yok bunda, benim bu siteye girmemin esas nedeni bu , ve bunu da dile getiririm ben ve ona göre bana hitap ediyosa girerim ya da girmem o seçenek de bana ait.ben dediğim gibi bu konuda bi daha bişey yazmıcam çünkü gerçekten gereksiz zamanım yok sürekli laf yetiştireyim. bi eleştiri işte o kadar :) herneyse sevgilerimle