Cevap: Sitede Subliminal' in S' si Nerde? merhabalar
şehir dışında olduğum için bazı sorulara yanıt veremiyorum.
hayatimdegisti sitemiz ısrarlı bir şekilde subliminal konusunda yoğunlaşmış bir sitedir.
Neden telkinler duyulamıyor neden bu sitede sadece subliminal çalışmalar var neden seslerin duyulduğu meditasyon çalışmaları yapılmıyor denilmesine rağmen ısrarla subliminal telkinlerden vazgeçilmemiştir.Subliminal konusunda bu kadar ısrarlı olan bir siteye subliminal'in s si nerede diye bir başlık açmak anlamsız olmuş.
Elbette sitemizde verilen linklere dikkat ediyoruz.Regression olarak adlandırılan geçmiş yaşam terapisi riskli olduğu için linkini kaldırdık.
Ritmotrans subliminal'in benim tarafımdan geliştirilmiş bir versiyonudur
Subliminal ile ilgili bilgilere her yerden hatta sitemizden ulaşabilirsiniz.Benim kullandığım teknikler ile ilgili bilgiler doğal olarak sitede yer almaz.Bunlar uzun seneler süren birikimlerin sonucudur.
Ücretsiz telkinleri sitemizden indirebilirsiniz.
Dünyada subliminal ile ilgili bir çok site vardır.Subliminal'in nasıl yapıldığı ile ilgili bilgiler sitemizde zaten yer almaktadır.
Benim seneler süren uğraşlar sonucu oluşturduğum ritmli okuma metodunun detaylarını belirtmem istenemez.
Sitemizin sadece senelik server gideri 1500 dolara yakındır.Bunun yanısıra ücretli telkin içeriklerinin satın alınması gibi bir çok giderimiz vardır.
Ben dünya da hiç bir sitede kullandığınız teknik nedir nasıldır şeklinde bir talep geldiğini görmedim.Bu sadece bize özgü bir şey olsa gerek.
Biz iyi niyetle belli başlı telkinleri ücretsiz veriyoruz.Subliminal programlar ile ilgili de bilgiler sitede zaten mevcut.Açarsınızı ses kaydedicisini dosyaları karıştırırsınız hiç program kullanmadan subliminal yaparsınız.
Profesyonel kayıtlar yaparken internette kullanılan bu programları kullanmıyorum.
Onemli olan bu programlar değildir telkinlerin kayıt ediliş şeklidir.Burada doğru metin doğru seslendirme,ritmli okuma gibi bir çok detay vardır. |