Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2009, 12:20 AM   #46 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen

ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: Cennet'ten Mektuplar

Su Duru'cum, o zaman çoğu kitabı eleştirmemiz ve hayır bu da olmaz Kutsal kitabımızı alın okuyun dememiz gerekir.O apayrı bir konu ki zaten sitedede bu konu hakkında ayrımcılık olacağı için ileti yazmak kurallara aykırı.

4- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

Bir kitap daha var biliyorsundur "içimizdeki kapıları açmak" içimizdeki Tanrı'dan diye.çok mükemmel ve gerçekten hayata bakış açımızı etkileyebilecek bir kitap.oradada böyle diyor:

"Bu yazıları ister Tanrı'dan mesajlar olarak alın, isterseniz de yüksek bir rehberlik olarak, isterseniz de güzel bir kitabın güzel sözleri olarak. Tüm mesajlar sevgi içeriyor ve belki bir an size de içinden bir söz, bir cümle rehberlik eder ve ışık tutar. Yaratılmış her şey Tanrı'dan olduğuna göre, zaten o kitap da bizler gibi Tanrı'dan."

Şuan aklıma gelmiyor ama buna benzer çok ünlü kitaplarda var."Tanrı der ki" diyor ya,burada yeni bir kutsal kitap oluşturmamış,belki okumadın hepsini baştan,bilemiyorum.bütün herşeyi kapsayarak anlatıyor aslında.Aslında Tanrı bunu demek istiyor gibi...

Sevgilerimi gönderiyorum.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale

ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla