10-07-2009, 12:04 PM
|
#50 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak 76.Gün Bağımlılık yanılsamasını aşacağım. Bu olumlama yardım almakla ilgilidir. Acı ve üzüntü tarafından güçsüzleştirildiğinizde başkalarına bağımlı olma korkusu artar. Bu doğal bir korkudur. Kişisel saygınlık duygusunu korumak önemlidir ama yardım aramak ve bulmak da kesinlikle gereklidir. Her krizde, üzüntü enerji düzeyini azaltır. Ama tüm yükü üstlenmeniz gerektiğini sanmanız doğru değildir. Daha derin ve kararlı enerjiye ulaşmak için rehberlik isteyin. Bazı insanlar için, melekler, üstatlar, azizler, Tanrı ve ölmüş bir sevdiğimiz gibi ruhsal rehberlerin varlığı endişeleri giderir ve yardımcı olur. Bu yardımcıların her biçim ve her zamanda size gelmesine niyet edin. Ardından tetikte olun ve ruhun size verdiği ipuçlarını değerlendirin. Duyuluyorsunuz. Ruhunuzun, size gereksinim duyduğunuz her tür yardım için rehberlik etme yeteneği var. Sonuçta, size yanıt verenin kim olduğu önemli değil asıl karşılık veren kendi gerçek ben’inizdir. 77.Gün Uyuşukluk yanılsamasını aşacağım. Bu olumlama kendinize acı çekme izni vermenizle ilgilidir. Acı yüreği burkan bir duygudur ve bu yüzden en korkutucu olanlardan biridir. Sevdiklerimiz içimize alınmıştır ve bizim, olduğumuz kişiliğin bir parçası olmuşlardır. Öldüklerinde ya da bir sıkıntıdan ötürü tehdit altında olduklarında kendimizi, benliğimiz saldırıya uğramış gibi hissederiz. Bilinçsiz zihin için, biz de onlarla ölecekmişiz gibi gerçek bir tehdit vardır. Acı duymak yerine uyuşuklaşmakla egonuz, bu kayıp, üzüntü verici değilmiş gibi, tehdit gerçekte olduğu kadar önemli değilmiş gibi davranır. Acı üzüntünün gerekli olan nadir kategorilerinden biridir. Onu serbest bırakıp ışığa geri göndermeden önce onu yaşamanız gerekir. Üzüntünüze karşı sabırlı olun. Bu gerekli acı çekme sürecinde büyük bir arınma duygusu gelecektir. Ölümün yakıcılığı artık eskisi kadar acılı değildir. Onu ışığa geri gönderme olasılığı bir kez daha gerçeğe dönmüştür. 78.Gün Boşluk yanılsamasını aşacağım. Bu olumlama üzüntünün yarattığı boşluklarla ilgilidir. Kayıp acısına dayanmak zordur ve genellikle acını ötesinde yoksunluktan başka bir şey olmadığı korkusu bunun en kötü yanıdır. Boşluğun bir yanılsama olduğunu bilin. Ne kadar üzüntü çekerseniz çekin ruhunuz sizi bir bütün olarak görür. Bugün bu vizyonu paylaştığınız ve ruhun ışığının gelip, bulabileceğiniz tüm yoksunlukları dolduracağı niyetini izin vererek olumlayın. Bu onarıma yardımcı olmak için gözlerinizi kapatıp beyaz ışığın sizi bir kabarcık ya da koza gibi sarmaladığını görün. Tüm yarıklarınızı, gözyaşlarınızı, deliklerinizi ve boşluklarınızı araştırın; ışığın, içinizdeki tüm alanı kapladığını, gözünüzde canlandırın. Bunlara ışıkla tamamen dolmalarını söyleyin.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |