Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2009, 12:28 PM   #169 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Arkadaşlar bu gün günlüğüme ne olmuş, böyle çok mutlu oldum.resimler, teşekkürler...dün gece içimde bir sıkıntı vardı, bir türlü atamamıştım.sabahta biraz rahatsız uyandım.pardon öğleye doğru.foruma girip bakayım ki ne göreyim.ne kadar güzel sözler yazmışsınız.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.iyi ki bu forumdayım, iyi ki sizleri tanıma fırsatı bulmuşum.daha önceleri oğlumu özleyince ağlardım.kaç gün kendime gelemezdim.onu havaalanına uğurladıktan sonra,istanbuldan kendimi eve zor attım.yalnız değilim artık sizler ve yazılarınız var, dostlarım var.eve gelmek için sabırsızlandım adeta.oğlum da bunun farkında sakın forumdan ayrılma seminerlerine git, mutlaka hepsiyle tanış.bu foruma gireli sen çok değiştin, çok gençleştin diyor.insan mutlu olunca gençleşiyor demek ki...hepinize teşekkür ederim..