Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2009, 01:05 PM   #175 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sudemciğim,günlüğünü nihayet okuma fırsatı buldum..
O kadar pozitif bir enerjiyle,yardım hevesiyle yazılmış ki tüm yorumlar..Tüm içtenliğimle tebrik etmek istedim seni..Çok faydalı bilgiler bunlar,iki noktayı hiç bilmeyenin bile çok rahat anlayabileceği tarzda anlatmışsın herşeyi..Foruma kattığın enerji ve paylaşımların için sonsuz teşekkürler..
Hayat hikayen de oldukça etkileyici..Hayata karşı dimdik duran,sorunları fırsat olarak görüp üstesinden gelen bir yapın olduğu anlaşılıyor..Oğlun böyle bir annesi olduğu için çok şanslı..İkinize de hayat yolunda dama mutluluk ve başarılar diliyorum..Hayallerinizden hiçbir zaman vazgeçmeyin..

Sevgiler..

teşekkür ederim güzel sözleriniz ve dilekleriniz için.annemin bir sözü vardır iyi insanda iyi kötü insandan kötü söz gelir,gerçekten sizin iyi bir insan olduğunuzu güzellikleri takdir edip,paylaşmanızdan anladım.çok saolun.hepimiz mutlu olalım.çiçekler içimi açtı özellikle kırmızı gül.bu günlerde güzel sözler duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki anlatamam çok duygulandım...sevgiyle kalın..