10-07-2009, 07:56 PM
|
#124 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı: suzzy Nickli Üyeden Alıntı
üzülme ismira'cım...vardır bundada bir hayır... bende izmirde yaşıyorum...izmir farklıdır...bilirim...seninle tanışmayı çok isterdim.... ama eminim gideceğin yerde daha güzel şeyler yaşıyacaksındır... hakkınızda her şeyin hayırlısı olmasını diliyorum...super | Evet canım, bunda hayır olduğunu kabul ediyorum. Siparişi çok önceden vermişim bu konuda... Tanışmaya gelince, bundan sonra tanışamayacağımızı kim söyledi?.. Zamanı geldiğinde olur her şey, değil mi? Alıntı: akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım sen süpersin.... sen gittiğin heryeri arınma iksirinle temizler,mis gibi yaparsın.... ne güzel benim arkadaşım yeni başlangıçlar yapıyor..... | Akınyıldız'ım, canım benim, heyecan ve coşkuyla içimiz titreyerek, Elif'in yeni günüyle birlikte, her yeni günün elifine de birlikte 'Merhaba' demedik mi biz?.. Ne mutlu bu anlarımıza. Şükürler olsun.
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |