Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2009, 12:03 AM   #518 (permalink)
cibelce
Teğmen

cibelce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,032
127 Mesajinıza toplam 1,220 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cibelce will become famous soon enoughcibelce will become famous soon enough
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cibelce ne olduğunu tam olarak bilemesem de, kesinlikle iyi bir şey olduğuna inanıyorum.

Ben enerjinin yükseldiğini farkedip size mesaj attıktan itibaren hepimizin enerjilerinin birleşerek güçlü bir arınmanın gerçekleşmesini diledim ve hepimizin yüksek benliğiyle bağlantılı olarak, bu arada melekleri de davet ederek, reiki eşliğinde devam ettim. Konsantre olup kaptırdım gitti. Bakın daha yeni yeni durulmaya başladı sırtımdaki ürperti.

Dedim ya muhteşem bir şey oldu. Bence bu gece çok etkili bir temizlik oldu. İlahi olana teslim ettim her şeyi, ilahi olanın mükemmelliğinde tezahürler göreceğiz, biliyorum...
Evet sevgili ismiracım sanırım gerçekten bu akşam güzel bişey başardık. Bende bu akşam tam teslimiyet içindeydim. Kendimi çok güzel yerlerde gördüm. Şimdi herkezin güzel haberlerini bekliyoruz. Ben hala üprerti içindeyim. tavsiyen üzerine gittim ellerimi ve ayaklarımı tuzlu suda yıkadım Burdaki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.