Konu: tanışalım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2009, 08:00 PM   #3 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart Cevap: tanışalım

Alıntı:
lotus64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu forumu uzun zamandır kullanıyorum yeni değilim sadece yeni üyeyim bir çok güzel şeylerin yanısıra saçmalıklarda alıp başını gitmiş çok ciddi bir konu bile un ufak hoyratça harcanabilmiş saçma espirilerle bence burası çok iyi anlaşılır seviyeli bir forum çıtanın yükseltilmesi gerekiyor şekerler ballar canımlar havada uçuşuyor birbirini hiç tanımayan insanların bu kadar sevmeleri çok ilginç oysa sadece saygı olmalı sevgi ve güven kolay kazanılacak bir şey değil asla.bunları ifade edebilmek için üye oldum bir süre daha gözlemlemelerime devam etmek istiyorum daha sonra kendimle hayat görüşümle ilgili bilgilerimi paylaşmak istiyorum.
insanların canım balım demesi sizi nasıl rahatsız etti ve nasıl seviyeyi düşürdü.siz sanırım sevgiyi zor elde edilir diye algılıyorsunuz neyse
ben kendi adıma heyecanla bekliyorum paylaşımlarınızı
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla