11-07-2009, 09:14 PM
|
#6 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: tanışalım Alıntı: lotus64 Nickli Üyeden Alıntı
bu forumu uzun zamandır kullanıyorum yeni değilim sadece yeni üyeyim bir çok güzel şeylerin yanısıra saçmalıklarda alıp başını gitmiş çok ciddi bir konu bile un ufak hoyratça harcanabilmiş saçma espirilerle bence burası çok iyi anlaşılır seviyeli bir forum çıtanın yükseltilmesi gerekiyor şekerler ballar canımlar havada uçuşuyor birbirini hiç tanımayan insanların bu kadar sevmeleri çok ilginç oysa sadece saygı olmalı sevgi ve güven kolay kazanılacak bir şey değil asla.bunları ifade edebilmek için üye oldum bir süre daha gözlemlemelerime devam etmek istiyorum daha sonra kendimle hayat görüşümle ilgili bilgilerimi paylaşmak istiyorum. | Öncelikle Seyirci olmaktan sıkılıp, paylaşımda ve hatta düşünceleriniz bize açma samimiyetini bulunduğunuz için size sonsuz teşekkür ederim. ne hoş ki sizi ve düşüncelerinizi tanıma şansına da layık olduk bu vesile ile. size bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.
bildiğinizden eminim ki, sadece hatırlatmak isterim. yunus emre' nin bir sözü var; "yaradılanı severim, yaradandan ötürü..." inanıyorum ki size birşeyler anlatmıştır.
gözlemlemelerinize de lütfen devam edin kimseyi hiçbir şekilde engellemiyoruz ki engelleyemeyizde... çünkü burası bir paylaşım platformu.
hayat görüşlerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum. bizi yada beni daha fazla merakta bırakmayın.
sağlıcak, ışık, sevgi ve huzurla...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |