Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2009, 09:34 PM   #543 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
lotus64 Nickli Üyeden Alıntı
üzgün olmam bir şey ifade edermi bilemem ama
neyin özürü?
neyin affı?
neyin teşekkürü?
evet gerçek olan şeylerin yanısıra bu kadarmı inanıp bağlanıyoruz bu her söylenen her yazılana vah yurdum insanına evet busadece bir oyunsa tamam yok gerçek inanışsa eyvahhh bu denli kandırabildiysek kendimizi kırmızı alarm
Eğer Üzgünseniz Bilin Ki, Ben Sizden Daha Üzgünüm.
Sorularınıza Kendimce Cevap Vermek İstiyorum.

Özür; Yaradana, İçimdeki Sevgiyi Yaşadığım Olumsuzluklar Sebebiyle Yerini Olumsuz Bir Duruma Dönüştürdüğüm İçin.

Af; Yaradana, İçimde Oluşturmuş Olduğum Bu Olumsuz Durumu Sevginin Yerine Koyduğum İçin.

Teşekkür; Yaradana, Beni Affedeceğini Bilme Şansına Layık Olduğum İçin.

Bir Nev'i Şükür Diyelim Mi? Ne Dersiniz?

Evet, Sizin Realitenizi Bilemiyorum Ama Benim Ve Konu Üzerinde Yorum Yapan, Çeşitli Olumsuzluklar İçin Sorumluluk Alan Ve Bu Konular İle Alakalı Olarak Çalışan Arkadaşlarım, Bu Olumsuzluğu Değiştirme Şansına Kanallık Yaptığı/Yaptığımız Ve De Olumlu Cevaplarını Da Aldığımız İçin Bağlanıyoruz.

Bu Bağlılık Eğer Yurdum İnsanında Bir Yudum Olsaydı Şuan Bu Açıklamayı Yapma Gereği Duymazdık.

Bana Bunun İçin Üzülecekseniz Lütfen Bir Kere Daha Düşünün. Bizleri Ayrıca, Kandırılmış Olarak Görmeniz, Üzücü... Lütfen Bizi Affedin...

Sizden Tek Bir Ricada Bulunabilirmiyim?

Lüften Bize/Bana Kendi Realitenizden/Gerçeklerinizden Bahsedermisiniz?

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla