Cevap: tanışalım Saygıdeğer lotus64, hoşgeldiniz efendim, Pasif kullanımdan aktif iletişime geçme kararınızdan dolayı haddim olmayarak sizi kutluyorum. Saçmalıkların alıp başını gittiği şu forumun hoyratlıkları arasında, bizleri ya da en azından beni hoyratça saldırılarla değil de "nazikçe" uyarılarla kendimize getirecek üst düzey mizah duygusuna sahip yüce şahsiyetlere ne kadar ihtiyacımız var! İyi ki geldiniz... Ne mutlu şimdi bize ki, yaşamın gerçeklerini çözmüş, sevgi ve güvenin bir bilinç hali değil de zor kazanılacak bir şey olduğunu(!) , saygının kişilik ve inançlarla kişisel tercihlere değil iletişim biçimine özgü olduğunu(!) kavramış ve kendi üslubuna yansıtmış(!), yine kendi hayat görüşlerinin en doğrusu olduğuna bu kadar kesinlikte inanmış, 'özgür' düşünebilen tarafımızla karşı karşıyayız.Bu karşılaşma ve yüzleşme olanağını bize sunduğunuz için içtenlikle teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla, biz acınası yurdum insanları olarak, kendi inanışlarımız, tercihlerimiz doğrultusunda kendi aramızdaki paylaşımlarımızla sizin sınırlarınızı ihlal ederek üzülmenize yol açmış bulunuyoruz. Bunun sorumluluğunu kişisel olarak kabul ediyor, özür diliyorum. Affetmek büyüklüğün şanındandır derler. Siz de elverirse lütfen bizi affedin.
Çıtayı daha şimdiden yükseltmeye başladınız sanırım.Varlığınız gibi, kendiniz ve hayat görüşünüzle ilgili paylaşımlarınız da inanıyorum ki sizin tahmin edebileceğinizden de öte katkılar sağlayacaktır bize. Bunun için de mesut ve bahtiyarım.
Saygılar sunarım.
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |