Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2009, 11:49 PM   #559 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
TR-ance Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence Bu İçimizde Yaşattığımız Sıkışmış Duygulardan Kaynaklıyor.. Ortak OLarak Yaşadığımız Sıkıştırdığımız Duygulardan.. Hepimiz Aynı Şeyi Yaşıyorsak Arınma Seanslarında Gerçekten Çok Güzel Bir İlişki Kurmuş OLuyoruz Birbirimizle.. Ve Birbirimiz İçin Yapmış OLduğumuz Bütün Silme İşlemi Dünyadaki 6 Milyon İnsanıda Temizliyor.. Burada Gerçekten Güzel İşler Yapıyoruz.. Ve Baş Ağrısı Bizim Doğru Yolda OLduğumuzu Gösteriyor.. Lütfen Arınmalara Devam Edelim.. :)
Kesinlikle katılıyorum. Doğru yolda olduğumuzun göstergesi bence de. Sonraki aşama iyileşmedir.

Çalışma sırasında birbirimizle bağlantı kurduğumuza inanıyorum. Benim deneyimlerim bu yönde. Her çalışmamda ilgili kişi ya da kişilerle paylaştığımda, sanki telepatik bir bağ ve kavrayışla onlarda olanı hissettiğimi farkediyorum.İlginç ve de güzel bir şey bu.

Dr.Hew Len kendine danışanlarla ilgili olarak önce kendi içinde çalışma yaptığında bunun çok daha ileri boyutunda bir şeyleri algılıyordu sanırım. Bizler de devam ettiğimizde yeteneğimiz ve evrene katkımız daha da artacaktır...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla