12-07-2009, 02:02 AM
|
#563 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı: duru79 Nickli Üyeden Alıntı
İsmiracım bir şey sorucam Ho!op arın yaparken yanlış hatırlamıyorsam reiki ile yapıyorum demiştin.Doğrumu hatırlıyorum.Yani reikiyi açıp mı yapıyorsun?Bende baş ağrısı değilde kafamı tutamama sorunu oluyor yani bir yere dayamam gerekiyor.Bende bir tuhaflıkmı var acaba? | Duru'cuğum evet, reiki açıp yapıyorum. Bunu iki türlü yaptığım oluyor: Birincisi bireysel çalışmam sırasında, başlangıçta reikiyi açıp niyetimi yapıyorum, çalışmam sırasında eşlik etmesi ve tüm hücrelerimdeki hafıza kayıtlarımın silinmesi için. Tam terapi yaparken, bir yandan da hoop-arın duamı ve tekrarlarımı yapmaya devam ediyorum. İkincisi toplu çalışmada, yine başlangıçta reiki açıp çalışma sırasında eşlik etmesi ve bilgisayar başında hoop-arın çalışmasına katılan herkesin yüksek benliği ile bağlantıda olarak birleşik enerjiyle güçlü bir arınma olmasına niyet ediyorum. Sonra da hoop-arına başlıyorum. Yalnız her çalışmanın başında ve sonunda topraklanıyorum. Sonra çakra dengelemesi de iyi oluyor. Başının düşmesi konusuna gelince, olağandır. Her seferinde farklı deneyimlerim olabiliyor benim de. Nasıl rahat hissedersen o şekilde devam et. Önemli olan akışa bırakmak kendini. Geçen yazmadan kaldım sana. Senin dikkatinin çok dağıldığı akşam vardı ya, o akşam yeğenim vardı bende misafir, beş yaşında. Geldi gitti, böldü sürekli ve dikkatim dağıldı benim de. Sonra sen o notu yazdın Bir başka çalışmada sudemle ikimizi ağırlık ve uyku bastı... Dün çok değişik, yoğun enerjiler hissettik... Bugün hepimizde baş ağrısı gibi bir durum oldu... Blokajlarımıza ve arınmaya verdiğimiz tepkiler bunlar. Şifa tepkileri de diyebiliriz. Sorun yok, yola devam...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |