Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı
Olumsuz yönden bakıyorum galiba dediğin gibi. Ama bunun farkında olsam bile bunu değiştiremiyorum. Gün içinde sadece donuk şeyler düşünüyorum. Bilmiyorum olumlu mu olumsuz mu. Bir de bir süredir telkinleri dinlemiyorum. Aslında bir süredir hiçbir şey yapmadığım için kafam allak bullak.
Belki de ihtiyacım olan yeni bir asiyah. Evet evet bu. Çünkü eskisi bi işe yaramıyor. Ben değilim o eski olan. Yeni olan da henüz değilim. Ortada sıkıştım. Sorun bu sanırım. Dinim, ibadetim bile yok! Çok tuhaf bir insanım. Bulunduğu ortamın rengine bürünememiş bir bukalemun gibi hissediyorum kendimi. Sen çok akıllısın sudem8 ablacım. |
hayatım bu sıkışma da güzel hiç olmazsa durumundan memnun değilsin değiştirmek için hiç bişey yapmasan da üzülüyorsun.bu da bir duygu gayret.durumundan memnun olup ses çıkarmadan devam edebilirsin.ama sen değişmek için içinde sahip olduğun gücü bulup çıkartmaya korkuyorsun.güç senin içinde.biz bu forumda ne yapıyoruz hepimiz zaten içimizde olan gücü ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.sonradan bulmuyoruz.Yaratan bu gücü bize vermiş.kendi isimlerindeki özellikleri de uyumlamış.ama biz hala kendimizi aciz sanıyoruz.sen kendine gelip ben güçlüyüm değerliyim sahip olduğum gücü kullanmayı seçiyorum de bakalım ne oluyor.hatta bunu aynanın karşısında ayakların yere sağlam basarak yap,sonra bana gelişmeleri bildirirsen çok sevinirim.tamam mı güzelim.her sabah kalktığında aynaya gülümseyerek bak gözlerinin içine.sen kendini değerini reddettiğin için gelecek güzellikleri mucizeleri de kapatıyorsun kendine.negatif düşüncelerinle negatifleri çekiyorsun.değişimi seçiyorum diyerek olumlu pozitif düşüncelerinin süresini uzat.bak seni nasıl mucizeler bekliyor.güzelim sen bunları zaten biliyorsun ama birde ben hatırlatmak istedim.takipteyim haberin olsun.takıldığın yerde sor bitanem..