Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı
Sudem'ciğim, dünden beri ben de sana bunu soracaktım, olmadı. Ama evrene ulaşıyor sorumuz demek ki, ben de buradan cevap alıyorum. Zamanda yolculuğu senin yapabileceğini düşünmüştüm. İmgeleme çalışması ile bir nevi zamanda yolculuk yapar gibisin ileriye doğru. Demek ki geriye dönük de yapabilirsin diye düşünmüştüm ve sana soracaktım, bu şekilde çalışıyor musun diye. Gelecekte bir olumlu durum oluşturup bağlıyorsun ya, geçmişteki en olumlu duruma bağlamak da aynı şey gibi geliyor teknik açıdan.
"kendimdeki blokajlar içinde o ana gidip temizlemeyi düşünüyorum" Bu gidişle, NLP deki time line terapiyi de bulmuş olacaksın el yordamıyla. Harikasın vallahi! |
İsmiracım bu konuda kendime blokaj koydum snırım,sanki yapamam ve ya başarırsam korkusu oluştu.ama kitapta okuduklarımı bazen uyguluyorum.özellikle şifa için annemde çok uyguladım.kökten iyileşme oluyor.oğlumun da sırtı için ergenlik döneminden önceye gittim.sırtında çok sivilceleri var. o kadar doktora gittik... bitkisel ilaçlar iyi gelmedi.geçen çok farketti iyileşme var demişti telofonda.bunu bir kaç kez yapmam gerekiyor.Dr.Richard kaç seasn yaptığı hastaları oluyormuş.tabi kendimi onunla kıyaslamıyorum.olaylar konusunda sadece bu olay olmadan önce nasıldı veya bir sene önce nasıldı gibi sorularla geriye gidebiliyorum.ama heycanlanıyorum galiba gözümün önüne gelen imgeleri de değerlendiirip sorular sormam gerekiyor ne şe yarar bu gibi devam etmeye biraz çekiniyorum.aslında o anda sorulara cevaplarda gelmeye başlıyor.dün evrensel bilinç kavramını okudum.farkındalık çalışmalarına başladım.ilk on dakikadan bunu hergün artırmayı düşünüyorum.birbiriyle alakalı buldum.İsmiracım arkadaşın el yordamıyla NLP ye de el attı.ama çok meraklı olduğum bir konudur kitaplarını okudum ama tekniklerini bilmem.lücid rüyayı bir kez gördüm bir daha olmadı.kendim sınırlıyorum galiba bazı konuları.hani bilinmeyen bölge neyle karşılaşacağımı bilmiyorum.bunları aşarsam gelişmeleri yazarım.