12-07-2009, 11:56 AM
|
#145 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... İsmiracım ne kadar ortak yönlerimiz var, depresyon ya başarırsam korkusu resim merakı...küçüklüğümden beri çok severim resim yapmayı.ortaokulda resim hocam resim galeri müdürüydü.bir gün beni yanına çağırdı.benim yaptığım resimlerin kopya olduğunu,resmin üzerinden kopye çektiğimi benim yapmadığımı bu kadar muntazam bir resim benim yapamaycağımı söyledi.kendi yaşıma uygun çoçukça resimler yapmalıymışım.sınıfın ortasında dona kaldım.o gün resim yapma zevkim gitti.oğlumda çok meraklı dah ona küçükken resimler yaptırmaya başladım.onun bahanesiyle bende yapıyordum.aynı şey onun başına geldi bir at resmi yapmış sınıfta resim hocası inanmamış bunu kim yaptı deyince oğlum hemen hocanın gözü önünde yapmaya başlamış.onunşansı vardı hocası elinden tuttu yarışmalara girdi ödül aldı.ben de onunla birlikte evde çok resimler yaptım.genelde karakalem çalışması yapıyorum.resim deyince aklıma bu çoçukluk anım geldi.sizlerle paylaşmak istedim. |
| |