Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı
Haa, Sudem'ciğim bir şeyi iletmek istiyorum sana bugün. Bu iletiyi başkalarından da aldın daha önce. Ama bugün sabah içimden geldi benim seninle paylaşmak. Sen anne olarak da evlat olarak da çok özel bir insansın. Bugün kendi günlüğümde yazarken aklıma geldin. İnsanın kök korkusu, sınırlayıcı inancı kaç yaşlarına kadar etkili oluyor yaşamında. Şanslıyım ki, çözdüm. Hiç farketmeden muzdarip ola ola ölüp gitmek de vardı. Benim anacığım da öyle özel bir insandır ki... Yazık ki o benden daha ileri yaşlarına kadar aynı derdin muzdaribi olarak yaşadı. Bendeki çözülme zannederim onda da etkisini gösteriyor şimdi ve birlikte sağalıyoruz. Ama sen ne güzel bir farkındalık ve gayretle oğlunun henüz genç yaşta geçmişin gereksiz yükleri ve acılarından kurtulmasına ön ayak olmuşsun. Anne olarak ne iyi bir bilinçle rehberlik etmişsin. Kendini sağaltıp, annene de yansıtmışsın. Ne mutlu sana da oğluna da anacığına da... |
A bak bunu anladım
Çok doğru söylüyorsun ismira, gerçekten muhteşem bir insan. Ay heyecanlandım yine.