Alıntı:
donusturucu Nickli Üyeden Alıntı
Hp-arınla muciler yaşamaya başladım bile .Kitabı okumak bitmeden hep burada yazılanları takip ediyorum tabiki :) Ama sonuçları muhteşem
Şu kitapta tam net anlatılmamış ama çiğ tanesi olayını gerçekleştirdim.Bir kağıda para+annem+babam+kardeşim+eşim+kızım+işim+izmir+ik i nokta yazdım kurşun kalemle tek tek üzerlerine dokunarak süreklki çiğ damlası dedim(düşüncelerimde bu dört cümleyle onu ilişkilendirdim o cümlelerin yerine çiğ damlası demenin yeterli olduğunu düşünerek yaptım yarım saat geçmedi ilk maddedeki para geldi bir yerden :)
Kilolarımla ilgili hep çalışıyorum uzun zamandır tartılmıyordum c.tesi günü tartıldım 6 kilo gitmiş halen şoktayım:)Çok şükür ...
Seni seviyorum.Özür dilerim.Lütfen beni affet .Teşekkür ederim.
Çalışmalarınıza katılamıyorum.O saatlerde kızımı uyutmaya çalışıyorum ama ben sürekli artık arınıyorum karşıma hangi olay çıkarsa çıksın...Dün gece bişiy farkettim hani hep deniyor ya yatmadan önce ve sabah uyanınca yapın diye her şeyi !!dün gece kızım biraz huysuzdu sanırım 7.dişi yolda:) saat başı mızmızlandı bir ara derin uykudan uyandım ama uyanıklıkla uyku arasındayım kafamda geçenlerin farkında değilim gibi ama farkındayımda aklımda ne geçerse olmaya başladı..Tamam kızım rahat uyumaya başladı diyorum ses çıkmıyor, acaba yanıma alsammı diyorum mızmızlanmaya başlıyor.Yanıma alıyorum uyuyor şimdi dönecek rahat edemiycem diyorum dönüyor alıyorum yerine yatıyorum acaba sıcakmı oldu diyorum mızmızlanıyor tabi bunlar kısa sürede oluyor ama farkına vardım gerçekten o bilinçte söylediklerimiz anında oluyormuş:) Çok mutluyum.Çok şükür farkettirene... |
arkadaşım gelişmeler super çok sevindirdin bizi..hemen bende uygulayacağım.teşekkürler bize yol gösterdiğin için.yalnız kilo şini nasıl yaptın?onuda anlatırsan daha mutlu oluruz.diş çıkarırken bebeğin göbeğine, elma yağı sürülüyormuş benim yeğenim söylemişti kendi doktordur onun için yazdım.
gelişmelerin bizi çok sevindirdi arkadaşım..sevgiyle kal..