merhaba sevgili günlük;
günlük yazmayı en son 10 yaşındayken bırakmıştım. Tekrar başlamak bugüne nasipmiş. Niye bıraktığıma gelince; sanırım ramazan bayramından 2 hafta sonraydı evde kalmış bütün şeker ve çikolataları saklamıştım. yerinide günlüğüme yazmıştım. kardeşimin günlüğümü bulup okumasıyla şeker ve çikolatadan eser kalmamıştı.
o gün bugündür günlük tutmuyorum. ama sanırım hissettiklerimi buraya yazmamda bir sakınca yoktur diye düşünüyorum.telkinleri dinliyorum siteyi sıkı takip ediyorum yazılanları okuyup hayatıma geçirmeye çalışıyorum.veeee sonuçççç mükemmel ötesi her durumda sakinim olumsuz bir olayla karşılaştığım zaman yüzümde hafif bir gülümseme hali bulunuyor. ve ben kızmıyorummmm artık hiç bir şeye... eskiden olsa en ufacık olumsuzluk da hemen parlayan ben, şimdi kendi halime ben bile şaşırıyorum. huzurluyum, mutluyum, eeeee daha ne isteyim şunuda yazmadan edemeyeceğim; olumlamalar etkisini gösterdikçe şok oluyorum. evde hiç ummadığım bir yerden az da olsa para buldum. çok bunaldığım bir anda istersen yardım edelim dendi. gelişmeleri paylaşacağım ............