Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2009, 04:36 PM   #579 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Arkadaşlar hepimiz merakla dönuşturucuyu bekliyoruz..gayet güzel açıklamış.hatta kitapta fazla açıklama yok demiş.kendindende bir şeyler katarak yapmış.önemli olan inanarak yapmak.bizler herzamanki gibi bize ne denirse onu aynen kalıp olarak yapmayı tercih ediyoruz.iki noktada aynı teknik basit uygulama basit ama kendimizi bu kadar basit olmamalı diye şartlandırmışız.bunda da aynı çok basit sorunlarını birer kelimelik yazmış dört kelimeyi çiğ damlasıyla ilşkilendirmiş inanarak yaptığı için oluyor.buna biz kendi hislerimizle başka şeyler katarakta yapabibiliriz.düşündüm aynı hataya yine düştüğümü anladım.kendime göre sıraladım sorunlarımı hatta alıntıda metin halinde yazın sorunlarınızı diyor.tek tek çiğ damlası diyerek tekrarlıyorum.ama inanarak hissederek huşu içinde bence..yinede arkadaşımızdan gereken bilgileri alırız.uygulama ne kadar basitse o kadar gerçektir diye okumuştum sanırım.matrixe hükmedin kitabında..basitliğine inanamıyoruz kendimizi kasıyoruz.beklenti içine giriyoruz başarılı olamıyoruz.aynı iki noktada olduğu gibi...aklıma gelmişken yazmayım dedim...sevgiyle kalın..