Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2009, 07:18 PM   #57 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlamadım. Yani çiçek benim olumsuz düşüncelerimi ben mutlu olana kadar ancak absorbe(böyle bir kelime var mı yoksa ben mi uydurdum?) ediyor, ben mutlu olmaya başladığımda da, aslında daha önce olumsuzluklarımdan etkilendiğinden olmasına rağmen ben onu mutluluğumdan mı sanıyorum?
evet güzelim senin olumsuzluklar uzun bir süreyi kapladığı için çiçek ne yapsın bir kerecik mutlu olduğunda hemen açamaz ki,undan sonra mutlu olduğunu çiçeğinin açtığını imgele.hatta çiçeğe her baktığında seni mutlu ettiğini düşün,için açılsın kalbin sevgiyle dolsun şükret.bakalım birde öyle dene...