05-05-2008, 12:25 AM
|
#4 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sf yi yenenler Alıntı: seramoni Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Suzz önce bu paylaşımın içim sana çok teşekkür ederim.İnan bu paylaşımın sosyal fobi derdiyle boğuşanlar için büyük umut ve mutluluk oluyo.Maalesef bu öyle bir sıkıntı ki adamda ne başarı,ne mutluluk,ne yaşama arzusu bırakıyo ve bunun peşisıra kendisi yetmezmiş gibi bir sürü derdi de beraberinde getiriyo.O nedenle gerek telkinler gerek telkinlerin yanısıra başka yollarla iyileşmeyi sağlayanlar insanlık adına paylaşım gösterirlerse büyük sevaba girerler.Yoksa iyileşmeyi sağlayıp sonra kenara çekilmek ve her şeyi unutmak pek doğru olmasa gerek.Bu sıkıntıyla boğuşan her gün rahat bir nefes almayı uman,bu umutla şifanın ne olduğunu,nasıl olması gerektğini,ne yapılması gerektiğini bulmaya çalışan bir çok muzdarip insan var.Ki sitemizde de bu soruyu sorup cevap bekleyen bir çok arkadaş var.Lütfen bir mesajı esirgemeyiniz.İyileşiminizi nasıl gerçekleştirdiğinizi anlatınız.İnanın çok faydalı olacak...
Telkinleri de ne şekilde ne kadar süreyle dinlediğinizi,bu olumsuz dalgalanmaların ne kadar sürdüğünü,sonuca ulaşmak için ne yapılması gerektiğini yazarsanız çok memnun oluruz.Herkese teşekkürler... | Merhabalar seramoni... 
Konu sosyal fobi olunca hemen bişeyler yazmak istedim. Aslında bu konuda daha önce paylaşımlarım olmuştu.
Sosyal Fobi bende de vardı. Ama emin ol geçici bir rahatsızlık. Biraz azim ve zaman. Hepsi bu. Elbetteki bu da çok kolay değil. Nasıl bir durum olduğunu çok iyi biliyorum. Ama bunun üstesinden gelen biri olarak da, nasıl başa çıkılıp tamamen sıyrılınacağını da iyi biliyorum.
Tekrar söylüyorum ki, bunun en iyi yolu üzerine gitmektir. Ben sosyallik gerektiren bir işi meslek edindim. Şimdi O zamanlar hayal bile edemeyeceğim noktalardayım çok şükür. Diksiyon, drama sertifikam bile var. 
Mesleğinizi veya durumunuzu bilmiyorum ama, her gün en az 3 yeni insanla tanışmak görevi verin kendinize. Sadece sohbet edin. Hata yapma hakkınız olduğunu unutmayın. Hata yapmayan insan 24 saat uyuyan insandır ki, bu da ayrı bir hatadır. 
Ayna çalışmaları yapabilirsiniz. Aynada kendinizle samimi konuşmalar yapabilirseniz pratikte çok faydası olacaktır. Ama unutmayın pratik şart. Farkklı gruplara katılabilirsiniz. Her hangi bir kursa gidebilirsiniz. En basiti herhangibir maçı izlemeye gidebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, yalnız kalmamaya gayret gösterin.
Konuşmalar sırasında, kendinize değil konuya veya karşınızdakine odaklanırsanız bu şekildeki konuşmalar sizin daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Bunu da görüp hissetmeniz size ayrı bir güven vererek bu konudaki inancınızı arttıracaktır.
Eğer bunları yapamazsanız da, bir uzmana görünerek ve bu konuda yardım alarak bunun üstesinden mutlaka geleceksiniz inanın.
Dediğim gibi biraz azim ve zaman. Her şey düzelecektir inş... super
Sağlıcakla... |
| |