13-07-2009, 10:46 AM
|
#290 (permalink)
|
Moderator Sultan Oğuz
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: suzzy'nin günlüğü canım belginim sanemcem...sağolun bu güzel desteğiniz ve enerjiniz için...darısı bırakmak isteyen tüm arkadaşlara... şimdiye kadar sigara bırakma konusu geçince lafı nasıl çevireceğimi bilemezdim... sanki gizli bir itici güç tarafından destekleniyor gibiyim...yeter artık bu kadar içtiğin artık bırakıyorsun diyor içimdeki ses... içimdeki sese gizli gücüme ve yaradanıma sonsuz teşekkürler... belgincim istanbul mevzusunu hiç açma...içim acıyor...bu aralar gelebilme şansım yok gibi bir şey... biraz toparlanmamız lazım...malum düğün sonrası... ama sonbaharda yada en geç ilkbahara bişeyler yaparız belki... canım haydi bakalım sende bıraktığın yerden devam et yeşilaycılığa...bak birbirimize destek olalım.... bu hayatta yapamıyacağımız şey yok biliyorsun sende.... ben hiç bir şekilde bağımlı olmamayı seçiyorum...bağımlılık derken bir tek sigara değil bir çok şeyde sadece gerekli olanı almak niyetim....valla bu defa büyük oynuyorum...hem diyet hem sigara... bakalım bende merak ediyorum sonumu... tekrar hepinize sonsuz teşekkürler canlarım
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |
| |