Çok anlamlı bir resim bu Mümin..super
Hayat bazen bir mermer taş kadar sert olabiliyor bizlere karşı,fakat bu sertliğe karşı resimdeki yeşillik gibi yumuşakça başedebilmeyi öğrenmeliyiz..
Hikaye derken de, benim hayat hikayem bu resimden farklı değil..Aslında pekçoğumuz için,özellikle benim gibi olgun bir yaşta olanlar için böyle..
13 yıllık hayat arkadaşımla yollarımızı ayırdığımızda,artık tamam demiştim,herşey bitti benim için..Bütün zorluklar beni bekliyor..Üstelik sorumluluğunu aldığım iki kızımla beraber..
Aslında bu süreç çok güzel şeylerin de başlangıcı olacakmış benim için,bunu zamanla anladım..Bugün başarılı olduğum bir işim,huzurlu bir aile ortamım var..Kendimi hedeflediğim iki konuda çok iyi bilinçlendirmeye çalışırken,eğitimci sıfatıyla başka insanların da hayatlarına dokunuyorum..Bunlar benim için çok önemli,çok huzur verici şeyler..Zor yanları olsa da..
Ayrıca çocuklarım da bu zamanı akranlarından daha olgun değerlendirdiler..Kişisel gelişimleri, eğitimleri ile..Büyük kızım,Anadolu Lisesinde..Hedefi kişisel gelişim üzerine bir kariyer yapmak..Küçük kızım da bu yıl lise sınavlarına girdi..Anadolu öğretmen lisesi olacak büyük ihtimalle..Yolumu ayırdığım hayat arkadaşıma gelince,o da kendine yeni bir hayat kurdu,mutlu mesut yaşıyor..Herkes mutlu olsun,hayatın değerini bilerek yaşasın..
Bu siteyle karşılaşmam ve tanıdığım insanlar da, kişisel gelişim arayışımda yaşadığım en büyük mutluluklardan biri..
Her zaman resimdeki yeşillik kadar naif ve güçlü olmanız dileğiyle..
Sevgiler..