Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2009, 01:35 PM   #202 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

arkadaşlar epeydir günlüğüme yazamadım.günlüğümün adını iki nokta koyonca bende kendimi şartlandırdım galiba hep iki noktayla ilgili yazmam gerekiyor sanıyorum.o yüzden ihmal ediyorum.son bir haftadır kendi sorunum olmasına rağmen çok mutluyum.burdaki dostluklarımız paylaşımlarımız kendimi hiç yalnız hissettirmiyor...dün çok hasta olmama rağmen donuşturucu arkadaşımın güzel haberleri hepimizi mutlu etti.birbirimizin sevinçleri üzüntüleri çok etkilemeye başladı.görmesekte tanışmasakta artık dostluğumuzu hissediyoruz.dostluk başka arkadaşlık başka bana göre...oğlumdan uzak olmak özlem duymak daha önceleri beni çok yalnız hissettirirdi.şimdi hiç öyle değilim.normal arıyor konuşuyoruz, haberleşiyoruz.tabiki özlüyorum.eskisi kadar değil.artık beş sene oldu alışmışımdır diyemicem üzgünüm.bundan iki ay öncesine kadar durum aynıydı.çekim yasası ile ilgili googledan araştırma yaparken foruma ulaştım.o günden beri burdayım.mıknatıs gibi çekildim.hatta sordum çeken bir kuvvet mi vr burda hani telkin.veya başka birşey,henüz bulamamışlar o telkini.her yeni gelen nasıl geldim ben buraya diyor.giren çıkamıyor.yinede araştırma yapıcam bu konudaşaka bir tarafa ben çok mutluyum kendi adıma...dün hastaydım kalkıp kendime iki nokta yapayım diyorum.halim yoktu yapacak.çok şükür bugün sağlığım yerinde uyandım.hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu anladım.hepinize sağlıklı günler diliyorum..sevgileer..