Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2009, 02:57 PM   #206 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
duru79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok geçmiş olsun neyseki bugün iyiymişsin.Dün havada birşey vardı herhalde dün sabah iyiydim hiç birşeyim yoktu.Dışardan eve geldim bişeyim yoktu sonra durup dururken hapşırmaya başladım nezle oldum durduğum yerde Çok şükür bende ugün iyiyim gerçi arada hapşırıyorum sesim hala kalın ama olsun kendimi iyi hissediyorum.

Oğlun uzakta yerini dolduramaz hiç kimse ama bizde senin çoocukların sayılırız bizleri seversin o gelene kadar olmaz mı?
Durucum sizleri çok seviyorum zaten.kızım olmadığı için üzülüyordum.ama burada bir çok kızım oldu.Allah hepinizden razı olsun.hastalık bana vız gelir tırıs gider.hasta olmama alışkın olmayan annem başta müsade etmiyor hasta olmama.o benden daha çok hasta oluyor.düşünce gücümle ayağa kalkıyorum.sen de dikkat et unutma istanbula geldiğimde kahve içiceğiz beraber..