Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2009, 11:22 PM   #13 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sitede Subliminal' in S' si Nerde?

teşekkür ederim atakan bey, sitenin geliri ve giderlerinden elbette ki haberdar değilim zaten beni de ilgilendirmiyo bu kısmı. siteye subliminalle ilgili konulan bilgiler de bu konuya biraz ilgi duyan birinin arama motorundan kolaylıkla bulunur hatta kayıt teknikleri ile ilgili bilgiler de bulunuyormuş, ben buldum, uygulamasını da yaptım. zaten subliminal kayıt tekniği paket program satılıyo, millet telkinini kendi yaratsın diye, bunların crackli halleri de internette dolaşıyo.bu paket programları hazırlayanların titrini bilemediğim için sizinkiler kadar işlevi olur mu bilemiyorum:) bildiğim şu ki ben öğrenmek istiyodum öğrendim. öğrenmenin de kimseye zararı yoktur herhalde. yorumlardan öyle anlaşılmasa da:)
bu başlığı açarken amacım gereksiz bi tartışma ortamı yaratmak değildi, sadece boş zamanım varken bu tekniği (4 ay hilafsız olarak dinlediğim ses kayıtlarını) kullanmayı öğrenmek istediğimden bu başlığı açtım. açtığım konuda bence gerekli gereksiz bi çok yazı var, hemde muhattabı olmadıkları halde.ben bu tutumu kraldan çok kralcılık olarak tanımlıyorum.
böyle bi konuyu açmanın alakasız olduğundan da bahsetmişsiniz, sitedeki çoğunluğa göre de öyle kalıyo daha doğrusu başka nedenleri de var sizin bahsetmiş olduğunuz gibi :)herneyse ben üyelikten çıkmak istiyorum gerekeni yaparsanız sevinirim.

sevgilerimle:)