14-07-2009, 11:54 PM
|
#632 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı: duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada fikrinizi almak istiyorum.Ben gündüz hem işsizlik arınmama devam ediyorum,hem kendim de gördüğüm bir huyumun değişmesi için arınma hemde sizlerle para konusunda arınma yapıyorum.3 farklı konu hatta bugün bir arkadaşım için bile yaptım sizce çok mu karıştırıyorum? | Canım, hiç problem olacağını düşünmüyorum. Hatta aksine aklımıza gelen, karşımıza çıkan her sorunla ilgili arınma halinde olmak iyi bir şey bence. Çalışma biçimimiz deneyimlerimizle oluşmakta. Para konusunda çalışmamızda aşama aşama sıfıra yaklaşıyoruz gibi geliyor bana. Bence buna bir süre daha devam edelim, az kaldı gibi. Sonra işsizliğe tekrar dönelim, eksikliği gidermeye çalışalım. Hatta her konuyu 21 gün çalışmak da olabilir. Ama gidişatı takip edelim derim. Takip açısından da hissettiklerimizi paylaşmaya devam edelim.
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |