Cevap: Suçluluk ve Ego Güçlendirici Telkinleri Yenilendi Bilinçaltının programlamanın özel bir dili vardır. Programlama yöntemleri farklı olabilir, (hipnoz, otohipnoz, nlp, eft v.s) ama dili değişmez. Bu konuyu araştıranlar veya bu konuda eğitim alanlar bu dilin önemini çok iyi bilirler. Bilinçaltı dili basit ve olumlu cümlelerden ve şimdiki zaman içermelidir.
Atakan Bey' e teşekkür ediyorum, bu çalışmalarından dolayı ve ayrıca önerileri dikkate alıp, yenileme çalışmaları yaptığı içinde ayrıca teşekkürler.
Ancak, ben yinede olumsuz cümleler olabilir, bütünün anlamı önemlidir gibi bir cevap beni tatmin etmiyor.
Çünki bilinçaltı konusunu çok uzun süredir araştırıyorum. Bilinçaltının basit bir algılama yapısı olduğundan, karmaşık, uzun, olumsuz, cümleler bilinçaltı programlama için uygun olmadığını söylüyor bütün uzmanlar. Bence yabancıdan çeviriyede gerek yok, bu konuda bayağı yetkili uzmanlarımız var.
Biz 5-6 kişilik bir grupla beraber başladık dinlemeye. Henüz 4 hafta oldu yaklaşık günde 10-12 saat dinliyorum. Olumlu etkileri var, ama henüz hayatım değişti diyecek kadar değil, biraz sabırlı olmak gerekiyor tabii. Bazı olumsuz etkilerde yok değil gibi. Ama belki daha erken. Yinede şu olumsuz cümleler olmasa içimiz daha rahat edecek.
Atakan Bey, tekrar teşekkürler, olumsuz cümleleri tamamen olumluya çevirseniz keşke.
Burda bir NLP hocası arkadaş öğrencilerine tavsiye edecekti, ancak içeriğini okuyunca, ben ikna edemedim, sizin bu konudaki cevabınızıda aktardım, ama |