Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 12:42 AM   #16 (permalink)
metin06
Üsteğmen

metin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Şövalye,Metin06'nın ,Doğum ,günü ,partisi

arkadaşlar bugün sürprüz doğum günü yapmışlar saolsunlar yeni geldim bakim ne var ne yok :)

çok teşekkürler nilsoy :)
Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Metin kardes nice yillara..... Benim internet bozuk malum... Cepten yaziyorum.... Herkesede selam
ayıp ettin durucum pasta köpeen olur :) valla önce ben bi msnden belgine soriim sora sana msnden sölerim hatırlayamadım:)
ha belgini alcaklarsa da alsın uzaylılar ama 2 hafta sora bıraksınlar geri baksana 2 hafta sora gelicem felan diyo ?
Alıntı:
duru79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Metincim ben mümin2in pastasından istiyorum dediğin gibi pasta çağırıyor.

Redflowers'ım aman ufolara laf etme duyarlar falan kaçırırlar seni sonra neyaparız sensiz?
Metin'cim siz erdek'te ne konuştunuz bizim kırmızı çiçeğimizle ben bilmiyorum.Onun gelişine göre ayarlayım bişey.Sen bana msn'den bir ulaş önce bir konuşalım yer konusunu başlığı açarım ben.Pasta almazsan burdan şuraya gelmem haberin olsun (yüzsüzlüğüme bende şaştım )
çok teşekkürler yani bir hayat ne güzel yorum yapmışsın valla mutlu oldum ,bu arada ilk istanbul buluşması dediğin benim bakırköydekimi yoksa taksimmi kastettin aklımda kalmadı ama yine de teşekkürler :)

hep beraber bir buluşma daha yapıcaz zaten yakın zamanda inşallah..

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğumgünün kutlu olsun Metin..
Dün gece kutlamıştım gerçi ama taşınırken yazım uçmuş sanırım..

İlk İstanbul Semineri'nde tanımıştım seni..samimi ve içten tavrın ve bunu dışa yansıtan kişiliğinle çevrende çok sevilen biri olduğunu biliyorum..Hayatın boyunca sevdiklerinle birlikte mutlu ve huzurlu yaşamanı diliyorum..İyi ki doğdun..Nice senelere..

metin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla