Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 12:07 PM   #9 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

8.GÜN, Eylem


Niyet


Bugün hedeflerimi gerçekleştirme yolunda harekete geçiyorum.

Eylemlerim niyetime güç katıyor ve Evren’e hayallerimi gerçekleştirme konusunda ciddi olduğumu anlatıyor.






Ana Fikir


Hareket arzularınızın fitilini ateşleyen baruttur. Hedefiniz sizin için gerçekten önemliyse, harekete geçmeyi öncelikli meseleniz haline getirmelisiniz. Evrensel karşılığı ortaya çıkaran şey niyet ve eylemin birleşimidir.


Eylemsiz niyet yaşamınızda eksilme anlamına gelir. Harekete geçmeyi reddetmeniz, kendinizi reddetmenizle eşdeğerdir, enerjinizi tüketir, gücünüzü azaltır. Oysa niyet artı eylem eşittir çekim. Bu tutum, hedeflerinizi yaşamanızın önemli bir parçası haline getirmeye istekli olduğunuz konusunda karşı konulamaz sinyaller yayacaktır.


Eylemlerinizde kararlı ancak aynı zamanda esnek ve sabırlı olmalısınız. Gerektiğinde planınızı gözden geçirmeli ancak kişisel planlarınız üzerinde çalışmayı sürdürmelisiniz. Enerji verici eylemler gerçekleştirmeyi ihmal etmeyin. Mutluluk ve canlı bir yaşam gücü yaratmak da planınızın önemli parçalarından biridir.





Eylem Uygulamaları


1-Kısa ve uzun vadeli hedeflerinize yönelik bir plan yapın. Aşamaları belirleyin ve her gün mutlaka bu yönde hareket edin. Esnek, sabırlı ve kararlı olun. Arzuladığınız sonuçları soğuracak alışkanlıklar edinin.


2-Keyifli beklentilerin enerjisiyle hareket edin. Varılacak neticeyi aklınızdan çıkarın, hedefinizi gerçekleştirme yolunda heves ve heyecanla ilerleyin. Bunu mutlu bir süreç haline getirin. Sonuç beklentisiyle değil, bu süreçten keyif alarak ilerleyin.


3-Enerji verici eylemleri ihmal etmeyin: Zihninize olumlu ve değer katan düşünceler, bedeninize hareket ve istirahat, ruhunuza meditasyon, yüreğinize sevgi ve şefkat sunun. Bütün bunlar yolunuzu açacak önemli eylemlerdir.



Eylem Olumlamaları


Kendi hayatımdan ben sorumluyum. Bu yolda her gün harekete geçerim.
Düşünce biçimimi değiştirmek olsun, hedeflerimi gözden geçirmek olsun, gereken her şeyi yaparak yola devam etmeye hazırım.


Her gün hedeflerime doğru ilerlerim. Durumu gözden geçirir ve gerekli düzenlemeleri yaparım. Sabırlı, sakin, esnek ve kararlı hareket ederim.


Kendimi gündelik yaşamımda başarılı olmaya adadım. Düşüncelerimi daha olumlu, duygularımı daha keyifli, niyetimi daha bilinçli ve net kılacak eylemler gerçekleştirmeyi sürdürüyorum.




__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla