Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 12:08 PM   #54 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

85. Gün

İnancımı duayla ifade edeceğim.

Bu olumlama, vizyonunuza güvenmekle ilgilidir. Şu anda ruhun, sadece kısa görüntüler halinde farkındasınız. Ruh duyumunuz bir an için var ve sonra yok oluyor. İnançla nihai vizyonu koruyorsunuz. Dua etmek şu anda olduğunuzla olacağınız arasında bağlantı kurdurur.

Tanrı ve Ruh! Vizyonumu hep önde tutmaya dua ediyorum.
Senden yolculuğumu kutsamanı diliyorum.
Senden bu yol boyunca beni koruyan yardımcıları kutsamanı diliyorum.
İç rehberlerimden beni ileri götürmelerini diliyorum.
İçte, onsuz ve her yerde olan ruha kendimi kutsal ve bir bitin olarak bilebilmek için dua ediyorum.
Amin.

Bu duayı gününüzün başlangıcında okuyun. Gözlerinizi kapatıp oturun ya da diz çökün ve yüreğinizden gelen sözleri hissederek içinize gidin. Bu dua, siz ve Tanrı’nın birleşimi olan kaynak tarafından hissedilecektir.

86. Gün

Tekrar yeni olmak için dua edeceğim.

Bu dua akıl karışıklığını serbest bırakmakla ilgilidir. Her gün ruha berraklık dileyecek bir yol bulmalıyız. Duanızı hangi konuda aklınızın karışık olduğuna göre adlandırarak kendi gereksinimlerinize uygun duruma getirin. Kime güveneceğim? Başkaları tarafından nasıl anlaşılacağım ve nasıl duyulacağım? Birden fazla yön size çekici geldiğinde bir seçim yapmanın olanaksız olması—ya da hiç seçeneğiniz yokmuş gibi olması mı?

Berraklık dilemek ruhun sizi götürmek isteyeceği her şeyin yolunu açar. Berraklık olmaksızın, onun mesajlarını fark edemez ya da alamazsınız.

Tanrı ve Ruh! Bugün bir sis içindeyim.
Bana yüreğimde ve zihnimde berraklık ver.
Beni geçmişten gelen akıl karmaşasından kurtar.
Her şeyi ilk kez görüyormuşum gibi görmeme izin ver.
Bilinmez kutsallıkla yıka beni.
Neşeyle şaşırt beni.
Ve yollarımı yenilememe izin ver.
Amin.

87. Gün

Kim olduğumu hatırlamak için dua edeceğim.

Bu dua kendinizi bir ruh olarak tanımanızla ilgilidir. Hepimiz çeşitli kılıklar giyiyoruz ve çeşitli benlere sahibiz. Nihai benimiz—ruhumuz, özümüz—en gizemli rolü oynuyor. Sessiz bir sesle konuşuyor. Eski düşünce biçimimize göre yeni ve tuhaf mesajlar getiriyor. Ego harekete geçmeye hazır olduğunda ılımlılık diliyor. Yine de bu gizemli varlık gerçekten bizim olduğumuz şey. Bugünün duası gerçek ben’inizin gerçekliğini unutmaya eğilim gösterdiğiniz zaman için bir anımsatma dileği.

Tanrı ve Ruh! Bugün kim olduğumu unuttum.
Anımsat bana.
Sessizliğin sesini duymama izin ver.
Görünmeyeni görmeme.
En ufak bir dokunuşu bile hissedeyim.
Bana soluğum kadar yakın olduğunu biliyorum.
Bu yüzden içime işle bugün.
Amin.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla