15-07-2009, 02:16 PM
|
#9 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kediler insanları yönetiyor benim mahallede beslediğim piislerde daha beni 100 merte uzaktan tanıyorlar koşa koşa yanıma gelip çoğu vahşidir ama hepsi bacağıma sürünürler teşekkür ederler Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
benimde karabiber isminde bir kedim vardı, sabaha karşı acıktığı zaman aynen bir bebek gibi sesler çıkarırdı.sonra ihtiyaçları için dışarı çıkar, gezer gelir apartmanın önünde bekler, gelen biri varsa içeri gelir kapının zilini çaldırıdı.ne kadar aç olursa olsun ciğerini yemeden önce bacaklarıma sürtünür teşekkür eder yemeğe öyle başlardı.bazen oğluma ve eşime şu karabiberi örnek alın yemeğe başlamadan teşekkür ediyor öyle başlıyor, derdim...tabağın da mutlaka bir parça artırırdı,nedense...yiyeceğini nerede gösterdiğsek orda yeri...belli bir örtüsü vardı sadece orda uyurdu.o kadar sözlerimizi anlardı ki cevap verirdi hareketleriyle...oğlum ten düşmüştü ağlıyor devamlı.ona o kadar üzüldükü hiç başından kalkmadı ..dizindeki yarayı yalamaya kalktı iyileştirmek için...kedilerin dilinde antibiyotik etkisi yapan bir madde varmış.yaralarını yalayarak iyileştiriyorlar...o kadar arıyorum ki..kedilerin de karakterleri oluyor insanlar gibi kedi besleyen arkadaşlar bana hak verecektir mutlaka...bana kedimi hatırlattınız teşekkür ederim paylaşım için sevgiler... | her kelimesine katılıyorum her kedinin belli bir kaekteri ve huyu vardır hepsi özledir sahipleri için aslında biz onların dil onlar bizim sahibimiz gibidirler .çoğu zaman malesef siddet havyanlara çok uğgulanıyor ben bahçede 4 koca yoğurt kabına su koyarım hep sizde koyun l ütfen
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |