Alıntı:
anceline Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar....günlüğünüz gün gün güzelliklerle dolsun dileğimle başlıyorum.
Ben de bu iki nokta olayına odaklanmış bir site üyesiyim. Hem sitedeki yazıları hem de kiyabı aldım okudum...Dediğiniz gibi kitap belki uslubu açısından çok uygulamaya yönelik gelmedi ama buradaki örneklerden ve sohbetlerden anladğım kadarıyla uygulamaya başladım.
Ben genelde bu iki nokta yöntemini trfaikte kullanıyorum . Malum istanbul trafiği ve özellikle de köprü bakım onarım calışmaları sırasında yogun kuyruklara takılınca bu sihirli oyun çok işime yarıyor. Bir kez bile işe yaramadığını görmedim.
Noktalardan birini seyir halinde olduğum araba üzerinde , diğerini havada yani boşlukta ; gideceğim semtteki bina üzerinde imgeleyerek oluşturuyorum. Gözlerimi kapatıyorum ve sanki varmayı hedeflediğim binanın büyük bir mıknatısla arabamı çektiğini ve köprüyü yolları sanki sabun üzerinde kayarak çabucak geçtiğimi imgeleyerek mutlu bir his haliyle gözlerimi açıyorum. İnanın bunu yeminle söylüyorum gideceğim yere 10 dakikada varmış oluyorum. Bir şekilde herşey rast gidiyor. Tıkalı yollar açılıyor yada başka başka vesilelerle ara yollardan sürpriz geçişler çözümler ortaya çıkıyor. Ve yaradana şükrediyorum . Çünki şunu öğrendim niyet ederken hırs ve olumsuz duygular bizi bir yere ulaştırmıyor. Rahatlık tevekkül ve mutluluk hali içindeyken niyetlendiğimizde Güzel Allahımız nimetlerini önümüze renk renk çeşit çeşit seriyor. İrtibatı kesmemek lazım. Sevgilerimle |
çok sevindim,güzel dileklerin için teşekkürler köprü başındaki trafik için ben de uyguladım gerçekten trafik açıldı oğlum hayret etti panik yapıyordu yetişemicez diye..şu sabun olayı çok güzel o tür arketipler espriler kullanınca başarılı oluyor sonucu da..