Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2009, 09:43 PM   #15 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen

ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimin Biriken Dipnotları

Alıntı:
duru79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir baktım bir konu açılmış "içimin biriken dipnotları" başlatan ışık..Ne zaman ışık günlük açtı diye düşünüyordum henüz yeniymiş..Işık'cım günlüğün hayırlı olsun.Bu arada ho'op arın konusu başlığı altında yazıcaktım günlüğüne yazayım bari.. 2 gündür senin işe girmiş olduğun düşüncesi aklıma geliyor.Umarım doğru hissetmişimdir En kısa zamanda kalbine göre hayırlı bir işe girersin bizde sana parti düzenleriz sen haberi ver partiyi ben başlatıcam söz veriyorum

Canım benim çok tatlısın çok teşekkürler öncelikle güzel dileklerin için.
İş olayımı olduğu anda tüm dünya duyucak canmcım
yani şuan için yok:( ama bir tanıdığımızla iki gündür konuşuyoruz ve cv mi istedi.gelişme olarak bu var.çok şükür yinede.demekki telepati yeteneği sende de var Duru'cum.ama 2 gündür sana gözüm takılıyordu ho'op arında.meğer telepati,empati hepsini kurmuşuz canm çok öpüyorum seni

Sudem'cim çoook teşekkürler.Çok güzel bir kalemmiş resimdeki.öpüyorum sevgiler
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale

ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla