Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 02:50 AM   #259 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
ESOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sudemcim geçmiş olsun tatlım çok şükür geçmiş zaten kaç gündür giremedim çünki tatil dönüşü çok yoğunum çok geç geliyorum bi on dakka açıp bakabiliyorum takip edemedim epeydir sizleri çooooook özledim ama arınmaları hiç aksatmıyorum her gün telkinleri en az beş saat çalışırken dinliyorum hatta telkin açıp yatıyorum sabaha kadar umarım doğrudur yaptığım ........tv az izlerdim şimdi hiç izlemiyorum ......en belirgin olan şey bu oldu .....he bide geçte yatsam zımba gibi kalkıyorum .....biliyorumki dahadagüzel şeyler olacak bu arada hergün yeni farkındalıklar ve harika mucizeler yaşıyorum ......en eğlenceli olanını paylaşmak istiyorum.....tatile giderken yolda dedimki keşke gittiğim yerde telefonum çekmesede müşterilerle oradan kafamı yormasam dedim ve vardıktan tam iki saat sonra canım turp gibi telefonumun meğer sonunu yazmışım .......bu yetmezmiş gibi tabi müşteriler ulaşamasın dedim ya eşimin numarasını biliyor çoğu ardından onun telefonu can verdi ..ben ozaman ne yaptığımın farkına vardım gülimmi ağlimmi ...tabi güldüm ama bunu benim istediğimi eşime söylediğimde bana dediki evren seni hiç anlamıyor açıklama yapmalıydın ...tabi kafa buluyo bunları söylerken ........evet evrende ne istersek veriyor hiç sorgulamadan ağzımızdan çıkana dikkat etmeliyiz ......sizleri seviyorum......ablacım tekrar geçmiş olsun ...saygılar..
Esoscum supersin ben de senden yardım isticem ona göre..