Cevap: suzzy'nin günlüğü bu gün yine şükür ederek uyandım yatağımdan... çünkü bir gün önce bir hastam'ın hayat hikayesi beni dehşete düşürmüştü... bazen yaşadığımız sınavlar gerçekten acı verbiliyor insana...hele küçük bir çocuğun yaşadıkları ne kadar içini acıtabiliyor insanın.... ben güzel bir çocukluk geçirdim...(her ne yaşanmışsa)bana göre bir çok kişiden daha şanslıydım...annemle babamla ve kardeşlerimle gerçekten güzel bir çocukluktu... şu an kızımı güzel yetiştirmeye çalışıyorum...çocuğum benim yanımda eşimle birlikte mutluyum...onu seviyorum...annem çok yakınımda....bana hiç kızmıyor...hep gözlerimin içine bakıyor... kardeşlerim ikiside bana değer veriyor...benimle her şeylerini paylaşıyorlar... fikirlerimi önemsiyorlar....kardeşimin eşi...aysunum...beni öyle mutlu ediyorki...bu tarif edilemez... öyle güzel abla diyorki....bu her şeye değer...etrafımda gerçekten değerli arkadaşlarım var bir kısmı bana yakın bazıları uzağımda...ama biliyorum ki kalbimiz bir arada... sıgarayı içmiyorum artık...canımda istemiyor...tam 6 gün oldu...kendimi mutlu huzurlu dingin hissediyorum....super ve hayatımda bu kadar çok şükredecek güzellik olduğu için yaradanıma şükrediyorum... seni seviyorum...özür dilerim...lütfen beni affet...teşekkür ederim..
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |