Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 02:45 PM   #10 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 28 GÜNDE KUANTUM UYGULAMA

9.GÜN, İyimserlik

Niyet

Bugün daha iyimser olma niyetindeyim. Gelecek konusunda karamsarlığa kapılmaktan kurtulacağım. Yüreğimi umuda ve olumlu beklentilere açacağım.

Ana Fikir

Yansıtabileceğiniz en çekici enerjilerden biri, yaşamınızın olumlu potansiyeline odaklanma seçiminin göstergesi olan iyimserlik titreşimleridir. Geleceğe güvenmeyi gündelik bir tutum haline getirme konusundaki bilinçli bir karardır.

Birçok insan her zaman en kötüsünü düşünme eğilimindedir. Oysa sürekli olarak olumsuz düşünceler taşıdığınızda, olumsuz geleceği ortaya çıkaran şey büyük ölçüde kendi enerjinizdir. Dolayısıyla, her şeyin iyi yanını görme çabası, manyetik enerjinizi değiştirme konusunda etkili bir güç olabilir.

İyimserliğe niyet ederseniz kuşkularınızdan kurtulabilir, umutlu ve güven dolu şeyler düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu yolla gelecekten korkarak yaşamak yerine, hedeflerinize doğru güvenli ve rahat şekilde ilerlediğinizi göreceksiniz. İyimserlik enerjiniz sayesinde hedeflerinizi gerçekleştirmeniz de büyük ölçüde kolaylaşacaktır.

İyimserlik Uygulamaları

1-Herhangi bir konuda karamsarlığa kapıldığınızı fark ederseniz, bu düşünceden kurtulun ve bakışınızı hemen değiştirin. Felaket olasılığı üzerine yoğunlaşmak yerine, başarı potansiyeli üzerinde durmayı seçin.

2-Yaşamınıza yeni bir niyet katın. Şu olumlamayı gerçekleştirin: En iyi sonucun gerçekleşeceğini farz edeceğin, karşıma çıkacak diğer durumlarla baş edeceğim. Geleceğin iyi olacağını, karşınıza bir engel çıkması durumunda da bununla baş edecek beceriye sahip olduğunuzu bilin.

3-Önünüzdeki gün konusunda iyimser olun. Sabah kalktığınızda önünüzde mutlu ve doyurucu bir zaman olduğunu olumlayın. Enerjinizin tükenmeye başladığını hissedersiniz iyimserlik molası verin. Durun, soluklanın ve olumlu bir yürek olumlayın. Gününüzün kalitesini belirleyecek olan sizsiniz.

İyimserlik Olumlamaları

Bugün ve her gün daha iyimser olmayı seçiyorum. Ortaya çıkabilecek karamsar düşüncelerden kurtuluyor, geleceğe umut ve heyecanla bakıyorum.

Her sabah önümdeki güne dair iyimserliğimi tazeliyorum. Yaşanan her gün kendime ve başkalarına neşe ve değer katma konusunda harika bir fırsattır.

Geleceğe güvenmeyi ve inanmayı ve bu nitelikleri benimsemeyi seçiyorum. En iyi sonucun gerçekleşeceğini farz edeceğim, karşıma çıkacak diğer durumlarla baş edeceğim!

Arada durur, iyimserliğimi tazelerim. Kendime ve geleceğime duyduğum güvenin her geçen gün büyüdüğünü hissederim.