Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 03:48 PM   #264 (permalink)
ESOS
Teğmen

ESOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ESOS is on a distinguished road
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kitaptaki şu bölüm ilgimi çekti,birşeyleri hissetmek adına...iki nokta sanatı üzerinde pratik yaptıkça,duyumsal dokunma hareketinizle (iki ellerimin orta parmakları artık hassaslaştı bu konuda,koyduğum anda ikisinde çok hissediyorum etkileşimi)erişebildiğiniz veyapabildiğiniz şeyler açısından,yeni bir paradigma ortaya çıkar.bunu hergün yapmaya uğraşırsanız(benim gibi),sıradan olayların ardındaki karmaşayı ve saklı realiteyi anlayabilirsiniz.(keşke daha önce öğrenseymişim)...Artık birşeyler başınıza gelmez.Bunun yerine evrensel enerjinin yaratıcı kullanımınının,yaşamınızın ve geçmişte yaptıklarınızın geri bildirimi olan deneyimlerinizin sorumluluğunu almaya başlarsınız.gerçekten kendimde çok farklılıklar hissediyorum iyi yönde...fiziksel bir süreç olmadığı ve enerji akışıyla bir ilgisi olmadığını savunuyor kitapta...bu yöntem anlık fakat etkileri uzun süreli olduğu yazıyor tabi bu beni sevindirdi..zaman alan veya enerji akıttığınızı sanıyorsanız deneyiminizin sınırlı kalacağı da belirtilmiş...sınırlarımızın boş ve serbest oluşu daha büyük ve daha güçlü sonuçlar almamızı sağlar...
evet tatlım bu konuda çok haklısın sayende farkına vardım iki noktayı ilk önce ufak şeylerde sık sık yaptım parmaktaki o arasından rüzgar geçiyormuş gibi hep hissettim sonra da artık iki nokta yapmadan da olaylar sanki yapmışım gibi gerçekleşiyordu bana o zaman iki noktamı yaptın dediklerinde şaşırıyorum ama cevabı buymuş teşekkürler güzel insan seni seviyorum farkındalıklar kraliçesi
ESOS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla