Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 05:42 PM   #265 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
ESOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet tatlım bu konuda çok haklısın sayende farkına vardım iki noktayı ilk önce ufak şeylerde sık sık yaptım parmaktaki o arasından rüzgar geçiyormuş gibi hep hissettim sonra da artık iki nokta yapmadan da olaylar sanki yapmışım gibi gerçekleşiyordu bana o zaman iki noktamı yaptın dediklerinde şaşırıyorum ama cevabı buymuş teşekkürler güzel insan seni seviyorum farkındalıklar kraliçesi
Esosum pek svindim iki noktaya da el attın tamam artık..bana bi iki nokta yaparsın artık.kendi blokaj koyduğumdan mı nedir bana özel olanlar süresi uzadı...başkasına yaptıklarım hemen oluyor...