Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
Gnm 77 sıkı dur dalgalanma yaşıyorsun..işte telkinler etkisini göstermeye başladı...daha sevinmen lazım bence,en çok da suçluluk duygusu ne var ne yok çıkarıyor bence.halbuki biz mutlu mesut yaşıyoruz.nevar ortaya dökecek herbirşeyi...ben kendimi hiç hissetmiştim.halbuki kendimi çok severim konuşurum kendimle arkadaş olurum..kendi kendime yeterim.gel gelgelim telkinleri dinlemeye başladıktan sonra ben hiçim kendimi aldatmışım bu zamana kadar,çevremdekiler beni şişirmiş. batsın bu dünya diye gezmeye başladım.bir ara devamlı gülüyordum..tabi bunlar bendeki dengesizlik mi ?arkadaşlar yoksa uyarın beni, öyle birşey olmadı mı siz de...oğlum tatile girdim yurt dışında vaktim olunca dinleri orda telkinleri demişti giderken mani oldum.oralarda ne olacağı belli olmaz yeni bir ortam zaten uyum sağlamakta zorluk çekecek birde telkinler etkisini bende ki gibi gösterirse tedirgin oldum.en iyisi gelince dinlersin telkinleri kendi evinde rahatça demiştim...sana örnek olsun diye yazıyorum hiç üzülme atlatırsın sonuç güzel oluyor... |
inş sudem8 ;benim problemim üç yıl öncesine dayanıyor yani telkinlerden önce de vardı telkinleri dinledikçe o problemi rafa kaldırmıştım görmezlikten geliyor polyannacılık oynuyordum imzamda da varya mutluyum huzurluyum sağlıklıyım ne mutlu bana diye kendimi kandırıyodum güya... bugün pat diye düştü raftakiler neye uğradığımı şaşırdım... işin kötü yanı bu üzerimdeki yükü ömrüm boyunca taşımak zorundayım ve kabullenemiyorum düşündükçe.... üç yılım 30 yıl mış gibi geçti bir üç yıla daha gücüm yetmez benim diyeceksin ki neymiş bu problem böyle büyük .....şizofreni biriyle aynı evde yaşamak zorunluluğu.,,,,,,,,,telkinlerin suçu yok burda.sadece beni geçici olarak mutlu etti.