Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı
Ruyamı anlatmak istiyorum:
Zamanda yolculuk ediyordum. Lisedeki ilk günüme geldim. Okul binasının dışında duvarın arkasına saklanıp bekledim. Servis aracı geldi. Binanın önünde durdu ve içindeki öğrenciler inmeye başladı. İçlerinden biri bendim. Yani asiyah'nın lisedeki ilk hali. Onu görünce duvarın arkasından çıkıp hemen onun yanına gittim. "Merhaba" dedim. Gülümsedi "merhaba" dedi. "Beni tanıdın mı" dedim. Tanıyamadı. Ama yine benimle gülümseyerek konuşmaya devam etti (tanımadığım ama konuştuğum insanlara yaptığım gibi aynı). Okulun içine girdik.
Ve ruyamdaki asiyah gerçekten benim lisedeki ilk günkü halimdi. Kıyafetim, saçlarım, boyum vs. Ve indiğim servis aracı da gerçekteki servis aracımdı. Ve şimdiki asiyah 6 yıl önceki asiyah ile konuştu. Çok güzel bir duyguydu. |
DAha bu rüyalar filan ne:) o lisedeki asiyah'ı alıp, onunla beraber ilkokuldaki asiyah'ın yanına gideceksiniz.. :) ohoo daha neler neler hazırlıklı ol:)
Bende buna benzer yani geçmişimle alakalı bir rüya görmüştüm, paylaşayım.. Rüyamda üniv. hazırlıkta iken konuştuğum ve konuşurken bir takım sorunlar yaşadığım arkadaşımı gördüm.. Üstelik o arkadaşımla 4 yıldır hiç görüşmüyoruz.. nerdedir.. nasıldır.. hiç bilmiyorum.. ben rüyamda o arkadaşımla çok rahat konuştum.. çok keyifliydi.. ve ben şöyle bi etki olduğunu düşünüyorum.. geçmişte o arkadaşımla konuşurken bi takım sıkıntılar yaşadığım için bilinçaltım devreye girdi ve o kötü anıları iyiye çevirdi.. bilmiyorum artık belkide böyle yorumlamak istediğim için yorumluyorum.
Rüya yorumlamak çok farklı bir konu.. İşin ehli olmak lazım.. Çünkü rüyayı nasıl yorumlarsak öyle zuhur eder. O yüzden rüyaları güvenilir kişilere anlatın deniliyor. Bizler rüya yorumlayacak seviyede değiliz. Ben sadece olası ihtimaller üzerine acaba mı ki diye düşünüyorum dolayısıyla senin rüyanla da alakalı belki okulun ilk günü çekingenlik gibi veya buna benzer bir hal olduysa, bilinçaltı devreye girmiş olabilir. Bilemiyorum artık..
Rüyan hayrolur inşallah.. Yaw bu arada senin günlüğün ne kadar güncel öyle.. geliyorum.. gidiyorum senin günlüğünü hep ana sayfada görüyroum..
Nyse kaçtım..