Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 07:16 PM   #7 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kendime sinir oluyorumm

benden sana nacizane sabah kalktığında gece yatarken ben değerliyim kendimi seviyorum onaylıyorum kendimi olduğum gibi kabul ediyorum olumlamalarını yapsan telkinlerle birlikte daha çabuk etki görürsün...birde tecrübe olarak kabul et.sen kendini ne kadar değerli olduğunu bilirsen kendini seversen karşındaki insanlara bu duyguyu, düşünceyi veriyorsun.bir ortama girerken kendinden emin güvenli girdiğini düşün kendini sevdiğin için bakımlısın, o havayı veriyorsun karşındaki kişiye...oraya mesaj gidiyor ben değerliyim kendimi seviyorum sende beni onaylaycaksın gibi...bunu çok yaşadım çevremde...ilk okulda oynarken düşün çocuklar arasında sözü geçenler gözde olan çocuklar vardır.bunlar kendine güvenen hayatla barışık çocuklar.birde ezilen dövülen, çocuklar...onlar karşılarındakiler genelde ben savunmasızım kendime güvenim yok gel bana vur mesajı verir ve genelde itelenir dayak yer oyuna alınmaz..sen karşına ne mesaj verirsen karşındaki sana öyle davranır..ben sürekli güçlüyüm olumlamasını yaptım bir ara.herkesten bu sözü duymaya başladım.ne kadar güçlü bir kadınsın.halbuki ufak tefek bir hatunum..