Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2009, 07:24 PM   #15 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: gnm77 nin bilinçaltındaki değişimler

Alıntı:
gnm77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkür ederim sudem ablacım gerçekten çok ihtiyacım vardı bu sözlere kimseye açılamamak ,içimde biriktirmek kartopu değil çığ olmuştu sanki tekrar sağolllll duygulandım işyerindeyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.....
canım ya çok üzüldüm.sen beni görecektin bu foruma ilk girdiğim zamanlar içimin yangınını hiç biryerde söndüremiyordum.burası bana ilaç gbi geldi paylaşımlar dostluklar.içime huzur doldu.birgünüm yüzleşmekle geçti ogün çok alt üst oldum fakat sonra yerini hızur kapladı.yazıları konuları takip et.bizim arınma tekniği var onuda oku çok rahatlatıyor yalnız değilsin...