Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 04:41 PM   #302 (permalink)
suzzy
Moderator
Sultan Oğuz

suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart Cevap: suzzy'nin günlüğü

artık buraya yazmadan geçemez oldum...aslıda günlük tutmak gerçekten güzel bir şeymiş....

neyse...eşim bu aralar bana karşı sanırım biraz mahçup...bunu davranışlarından hissedebiliyorum...

her gün gün içinde sıgara içip içmediğimi canımın isteyip istemediğini mutlaka sorar oldu...ben her gün ona izahatta bulunur oldum...sanırım geçici bir durum....

ama kendi benim yanımda asla içmiyor ve bu konuda oldukça dikkatli...sessiz bir takip sezinliyorum...

sanırım ne zaman pes edeceğimi bekliyor...haha biraz zor...çok bekliycek...sanırım iddalı konuştum...

bakalım gerçekten ne kadar iddalı olduğumu zamanla hep birlikte görücez...

ben ilerde karşıma ne çıkacağını bilmiyorum...

çok sıcak...bitkiçayı içicem diye ödem çözücem diye kıvranıyom resmen...sanırım şişkinliğime dikkatimi çektiğimden sigara aklıma gelmiyor...
bu bile bırakmamı kolaylaştırıcak...bakınız olumsuz durumdan nasıl faydalanırın güzel bir örneği size...

görüşürüz sevgiler...
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla