Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 05:16 PM   #124 (permalink)
_EliF_
Şifalı Bitki Uzmanı

_EliF_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 172
104 Mesajinıza toplam 727 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_EliF_ will become famous soon enough_EliF_ will become famous soon enough
Standart Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öyle galiba. Her halükarda pişmanlık yakamızı bırakmıycak bari tadını çıkaralım yaşadıklarımızın
Sevmeye devam ediyorum. Beni yaşatan tek şey o çünkü. Pişmanlık duymamak için de suçluluk telkinlerini dinliyorum sürekli
Müsadenle bir müdahele de daha bulunmak istiyorum. :)
Tek yaşatan şey o dediğin zaman kendini dar kalıplara hapsetmiş oluyorsun.
Knedine birde şunu demeyi dene:
Tamam hatalıyım ama geçmişte yaptığım bu hatamın şu anımı ve geleceğimi engllemesine izin vermeyeceğim. Bak o zaman tedavi sürecin nasıl hızlanıyor.
Benim en nefret ettiğim kelime nedir biliyor musun?
Keşke...
Bana en ağır hakaretlerin yapılmasını bu kelimeyi kullanmaya 1000 kere tercih ederim.
Bir zaman bende kullandım bu kelimeyi hayatımın en zor anlarıydı, mehmet o günlerimi iyi bilir. O zamanlar tanışmıştık onla ve Allah tarafından gönderildiğine inanmıştım. Anlamak istememe konusunda ne kadar kalın kafalı olduğumu bile bile ısrarla bana yardım etmek için uğraşmıştı :)

Haytında ne yaparsan yap hiç bir zaman keşkelerin olmasın. Ve önemli bir durumda önce keşke deyip demeyeceğini düşün.

Pişmanlık duymamak için demişsin. Bu da üstünü örtmeye çalışmadır. Yüzleşememedir.
Yaptım kardeşim de.
Keşke yapmasaydım demek yerine evet yaptım dediğin an daha iyi hissedeceksin inan. Çünkü arkası çorap söküğü gibi gelecek.
_EliF_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla