Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu 1. Bence seni yaşatan tek şey nefes alıp verebilme kabiliyetin :)
2. Yerine koyacak başka bir şey aklına gelmediği için ya da yerine bir şey koymak aklına gelmediği için tek şey sevgi diyorsun. :)
3. Yüzüne vurmak ikilemesinde vurmak tehlikeli bir kelime. Sertlik oluştırmuş. Yüzüne vura vura bir zaman sonra o olaydan kaçmaya başlarsın.
Şimdi senden bir şey rica etsem yapar mısın?
Aynanın karşısına geç. Önce kendine bir bak sonra seni rahatsız eden yaptığını düşündüğün yanlışları hatırlayarak kafanda geçirerek tekrar bak. Rahat rahat bakabiliyor musun? O anki hislerinini yüzüne nasıl yansıdığına bak. O ifadeni kabul ediyor musun? (hangi halin daha güzel sen karar ver)
Eğer bakamıyorsan rahatsızlık hissetmeyi bırakana kadar arada sırada yap bunu misal günde 2 3 kere.
Önce kendi etrafında kendini hapsettiğin şeffaf naylonu bir yırt, sonra duvaralara sıra gelecek. Naylon seni dışarı, dışardakini sana gösterir ama hareket kabiliyetini engeller. Nefes almayı engeller.
Aynanın karşısında nefes al önce.
(niye bu kadar ısrarlıyım biliyor musun? Şu an sen benim daha önce geçtiğim bir yolda ilerliyorsun. Ve benim o zaman kurduğum yanlış cümleleri kuruyorsun.)
__________________ Bilmediğimiz sıkıntılar, bildiğimiz sıkıntılardan daha çok korkutur bizi. Ama bilmediklerimizin sonucunda bildiklerimizde iyi olacak gibi bir alternatifi asla düşünmeyiz. Ya da belki bilmediklerimiz bildiklerimizden daha iyi. Risk almak lazım. (Elif Kaya)
Değişim=zor=ama=imkansız değil=yapacak mıyım=evet=bu benim. |