Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 08:39 PM   #8 (permalink)
nico
Teğmen

Tesekkür: 3
4 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nico is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu benim merhabam

Hepinize hakikaten bu karşılamanızdan dolayı tesekkür ederim,
Bir kaç gün öncesinde ölümü düşünüyordum,ilaç içip sonsuzluğa akıp gitmeyi,ama bunun ne için çözüm olduğunu sorguladım kendimde,ne kazanacaktım ? ki , inançlarım gereği birçok şeyide kaybedecektim,ve dedim ne olcaksa olsun ya,bu can benden alınana kadar dursun yerinde,ve bende ne olcaksam olayım,
Çünkü inanın çaresizdim,ve hala öyleyim,fakat bugünden itibaren öyle düşünmemeye çalışıyorum,ne yapmalıyım diyorum,ve alternatifler düşünüyorum,aslında bu çaresizlik pozisyonuna kadarda hep uğraştım,hep çabaladım,nitekim eğitimimden tutunda bu olgun düşünüşlerime kadar ki olaylar dizisi bu dirayetimle gerçekleşti,ama bir yerden ne kadar dyaanıklı olmaya çalışırsan çalış,bende bir bünye taşıyorum ve ondan sonrasında film kopuyor,bugün yeni bir başlangıç denedim,ve artık istediğim gibi yaşamak istiyorum,en azından her yanımının ağılı sineklerle sarılmasını önlemek istiyorum,benimde kendi özgürlüğümü oluşturdugum topraklarımda refahla yasamak istiyorum,siteyi sürekli takip edeceğim ve elimden geldiği kadar birşeyler konusunda çabalayacağım,hepinizi çok seviyorum arkadaslar,iyiki varsınız,çünkü kendimden başka kimsem yok
nico isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla