Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 11:42 PM   #33 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :)

Alıntı:
_EliF_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şöyle söyleyeyim ben telkinleri 2 haftadır dinliyorum (yaklaşık) ve o zamandan beride formu inceliyordum aslında çok yabancı değilim yani :)
Sizleri dışardan sevmiştim ben zaten :)
Mehmete katlanma konusuna gelince ne siz söyleyin ne ben söyleyeyim :D (yarın gelip beni döver şimdi :D )
Bu konuda hakikaten tekim :D
Ya ben size gerçek mehmeti anlatayım.
Bir insana yardımı olacağını biliriyorsa ve gerçekten değerli biriyse onun için yılmadan usanmadan o anlayana kadar, kafasına vura vura anlatır demek istediğini. :)
Eğer o size şunu yapın diyorsa ikiletmeyin derim. Vardır bi bildiği (ki bu her zaman mehmet için söylediğim laftır :) ) Bana bin kere filan söylemesi gerekiyor ama olsun bakmayın siz :)
Karşılık beklemeden çırpınan, uğraşan, içinde hiç bir art niyet olmayan tanıdığım tek insandır o.
3 senedir benim en zor anlarımda hep usanmadan yanımda olmuştur. Ne zaman imdat dediysem düşünmeden geldi.
Bunaldığımı hissettiğinde dışarda saatlerce dolaştırdığını bilirim ben rahatlayana kadar.
Mehmetin bir özelliği daha var içgüdüleri çok gelişmiş bana ne dediyse çıkıyor. :)
Katlanmak mevzusuna gelince asıl soru şu olmalı mehmet sana nasıl katlanabiliyor :)
Benim her halimi, sinirli üsgün vb tüm hallerimi görüpte bana katlanabilen 2 kişiden biridir o. Diğeride sevgilim Gökhan. Yakında onu da transfer edecem buraya :)
Mehmetten bir kitap çıkarırdım ama dükkanı kapatacam şimdi yarım saat sonra biyografisine devam ederim :)

Aman efenim reca ederim.

Ben neymişim öyle be :) Teşekkürler iltifatına.. E faydamız oluyorsa senin gibi bir dosta ne mutlu.super

Bunları anlıyor ve yorumluyor olduğun için sorun yok. Ben zevkle anlatıyorum düşünce ve bilgilerimi. Sen ne kadar anlamıyorum desen de, anında anlıyorsun merak etme. Bırak sızlanmayı. Sen zekisin ve kapasiteni kullanmıyorsun.

Artık kullanmaya başlamak için bir çok adım attın.

Durmak yok. Bundan sonra bol çalışma var.

Günlük açmanı da bekliyoruz artık...
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla